Над 300 000 етнически българи има в Украйна, част от тях

...
Над 300 000 етнически българи има в Украйна, част от тях
Коментари Харесай

Бивш министър на отбраната: Руската офанзива е пред провал, очакваме контраофанзивата на Украйна

" Над 300 000 етнически българи има в Украйна, част от тях са на територията или на границата на военния спор. Видях, че става дума за българин, който е украински жител, само че българин по генезис, евентуално. Да забележим да не стане като димката на Национална следствена служба на Руската федерация за българската диря за взривяването на Кримския мост ", съобщи някогашният боен министър Ангел Найденов в студиото на  " Денят ON AIR ".
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 10355
Той не вижда спокойно решение на войната в Украйна, чака скоро контраофанзива от страна на Киев.

" От украинска страна има информация за приключена подготовка за контраофанзива - получили са над 1500 бойни машини, над 200 тежки танка, 98% от нужните муниции, МиГ-20 от Полша и Словакия. Остава въпросът по кое време, по какъв начин и къде ще бъде осъществена тази контраатака. Мирът се преглежда като резултат от победа, а не от договаряния ", уверен е ексминистърът на защитата.

Найденов цитира самостоятелни анализатори, които считат, че руската атака не просто е в застой, а пред неуспех:  " Данните демонстрират, че съветските елементи нямат териториален прогрес и с изключение на преодоляването на дребен апетит, северно от Бахмут, нямат териториални придобивки ".

Найденов разяснява пред Bulgaria ON AIR и теориите за съветска диря в атентата против основния прокурор: " От една страна е ясно, че в случай че Путин пристигна в България, той ще бъде задържан. От друга страна, прокуратурата разгласи инспекция на осъществяването на глобите против Русия ".

Найденов прикани казусът да бъде разследван оптимално и на обществото да бъде показана цялата истина. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР